Home / archiefcentraal / collecte verenigd comite wijhe

collecte verenigd comite wijhe

Zonder deze opbrengst is het onmogelijk om de activiteiten die in Wijhe op Koningsdag en 4 mei worden georganiseerd mogelijk te maken.

Het zou mooi zijn als de inwoners van Wijhe ook dit jaar weer vrijgevig zijn zodat Koningsdag ook dit jaar weer uitbundig gevierd kan worden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met heel veel leuke bekende en nieuwe activiteiten (bijv. Koningsloop) voor jong en oud. Ook kunnen we dan aandacht blijven besteden aan de Dodenherdenking op 4 mei. Binnenkort valt het programmaboekje weer bij iedereen in bus. Bewaar hem goed zodat u precies weet wanneer en waar er wat te doen is in Wijhe.

Collectanten gezocht

Op dit moment bestaat het Verenigd Comité Wijhe uit slechts 11 personen.

Reëel gezien is dat te weinig om alles in goede banen te blijven leiden. Om bovenstaande activiteiten ook in de toekomst voort te kunnen zetten is het Verenigd Comité Wijhe

zeer dringend op zoek naar meer vrijwilligers,  zoals collectanten en mensen die diverse hand- en spandiensten willen verrichten; iedereen (“jong” èn “oud”!) kan op basis van zijn / haar eigen talenten en interesses als vrijwilliger een bijdrage leveren.

Kunt u / kun jij als vrijwilliger het Verenigd Comité helpen om Koningsdag en Dodenherdenking in Wijhe te laten voortbestaan? 

Voor informatie/opgave kunt u terecht bij:
Riny v.d. Kolk tel: 0570-523454 of via  TKolk1956@kpnmail.nl
Bernardien Marskamp-van Aperlo tel: 0570-525506 of via voorzitter.vc@gmail.com

 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.