carmel college en clienten vluchtelingenwerk actief bij ecr solace

Negentien studenten van het Carmel College Salland in Raalte  kwamen vrijdag langs om leuke dingen te doen met de bewoners en klusjes uit te voeren in en rondom ECR Solace. Zo is de tuin aangepakt, is er schoongemaakt  en zijn er vogelhuisjes opgehangen. Ook zijn er taarten gebakken, is er met de bewoners gewandeld en zijn er spelletjes gespeeld.

Zaterdag was er bij ECR Solace een gezellige proeverij van ‘hapjes over de grens’. In samenwerking met cliënten van vluchtelingenwerk Heino werd er heerlijk gekookt en konden bewoners en andere belangstellenden proeven van gerechten uit Eritrea, Somalië en Syrië. De proeverij was een mooi moment om met elkaar kennis te maken. .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.