cabaret en muziek in het hoftheater

Wil je er bij zijn? Bel voor de laatste kaarten met 0572 361 361. Ook het muziekcafé van Palet is een groot succes, want wegens de overweldigende kaartverkoop is deze voorstelling verplaatst naar de theaterzaal.

Marc de Hond
Na zijn eerste theatervoorstelling, Scherven Brengen Geluk, waarmee hij het 12,5-jarig jubileum van zijn dwarslaesie vierde, komt presentator en theatermaker Marc de Hond (foto) nu met zijn tweede productie: Wie Bang Is, Krijgt Ook Klappen. De Hond besloot een voorstelling te maken over angsten. Juist in deze tijden.

“Als ik het nieuws volg, heb ik het idee dat veel mensen bang zijn. Bang voor moslims, voor terrorisme en aanslagen, maar ook dat populisten, angstzaaiers als Wilders en Trump aan de macht komen. Aan de andere kant leven we in de veiligste tijd ooit. Nog nooit in de wereldgeschiedenis hadden mensen het zo goed en veilig als wij hier, op dit moment, in Nederland. We hebben de hoogste levensverwachting, de meeste welvaart… Volgens mij nemen mensen vanuit angst niet de beste beslissingen. Dus vind ik het de hoogste tijd voor een voorstelling over angst.”

De voorstelling van Marc de Hond vindt plaats op vrijdag 7 april om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten zijn nog beschikbaar en zijn €17,50 per stuk.

Muziekcafé: Palet
Op zondag 9 april staat het koor Palet voor het eerst in het HOFtheater en wegens de overweldigende kaartverkoop zelfs in de theaterzaal! Het thema van de voorstelling is Top2000. Dit verwijst naar het oprichtingsjaar van het koor, 2000, maar ook naar het brede repertoire van het koor.

Er komt van alles voorbij. Van Engelstalige muziek als  ‘Pastorale’, ‘Love of the common people’,  ‘Bohemian rapsody’ en ‘Non non, rien n’a changé’ tot Nederlandse muziek zoals ‘Het dorp’. In september heeft het koor meegewerkt aan de voorstelling van Ernest Beuving in het amfitheater in Luttenberg. Hij zal ook een kleine bijdrage leveren aan deze middag. Voor het muziekcafé van Palet zijn nog kaarten beschikbaar voor €7,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.