brommers kiekn 11 maart in heino

Kom jij ook? Het gevoel van toen weer opnieuw beleven? De hits uit jouw jeugd komen weer allemaal voorbij. Ze zijn populairder dan ooit, de muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Bij de discjockey kun je je favoriete plaatje aanvragen, net als toen.

De entree is gratis en iedereen is vanaf 21.00 uur van harte welkom om het grandioze feest mee te vieren. Het personeel zorgt voor de disjockey, beelden uit de jaren 70 en 80 en de brommers om te kiek’n. Zij hopen jou en vele oude bekenden te ontmoeten op zaterdag 11 maart, vanaf 21.00 uur in de  Ridderzaal van Bij Negen in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.