brett omarm

In het zaaltje had de pers zich verzameld. De columnist/partijleider genoot. Hij zei: ‘Ik ben trots op wat we samen nu al bereikt hebben. Hiermee laten we zien dat het ook anders kan in Nederland. Dat het tijd wordt voor verandering. Dat de toekomst aan ons is. Daarom voeren we een all-inclusive politiek. Daar staan we voor bij Omarm.’

Een journalist stak zijn vinger op: ‘Hoeveel zetels verwacht u te halen met Omarm?’ De columnist/politicus trommelde kort op het spreekgestoelte en haalde zijn schouders op: ‘Dat is moeilijk te zeggen. Maar ik denk dat de burger klaar is met de huidige elite en toe is aan een nieuw geluid. Het geluid van Omarm. Het geluid van een betere toekomst voor onze kinderen. Ik houd het voorlopig op vijftien zetels.’

Een andere journalist stond op: ‘Bent u bereid tot het nemen van regeringsverantwoordelijkheid?’

De columnist/bestuurder keek ernstig: ‘Natuurlijk. Ik sluit niets uit. Maar we staan pal voor onze standpunten. Ook als we in het kabinet zitten.’

Toen toostte de columnist/praatjesmaker met zijn partijgenoten. Ze omarmden elkaar in een krachtige cirkel van idealen en vernieuwing.

staging2.brettsnap.nl
brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.