brett helm

De lange stellingen met helmen maakten me enigszins radeloos. Gelukkig kwam de verkoper. Een ervaren man met verstand van zaken. Ik gaf hem mijn oude helm. ‘Zo eentje zoek ik.’ Hij lachte en zei: ‘Moment, ik kijk het even na.’ Na een minuutje keerde hij terug: ‘Deze stamt uit 1989. U heeft drie generaties helmen overgeslagen. Maar geen nood. Ik heb iets vergelijkbaars.’ Samen liepen we naar het einde van de stelling. Hij bukte en pakte een zwarte van de onderste plank. ‘Probeer maar.’ Ik zette de helm over mijn natte haar en wist het meteen. ‘Deze zit als gegoten.’ Dat verbaasde de verkoper niks. Hij vertrouwde me toe: ‘Premium kwaliteit, mijnheer. Er zijn zelfs motorrijders die gewoon vergeten dat ze deze helm dragen.’

brettcolumn@hotmail.com
staging2.brettsnap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.