brasil wint verlichte optocht in lemelerveld

Een optocht die zich kenmerkte door een bijzonder hoog niveau en zorgde voor een sprookjesachtig schouwspel. Brasil Lemelerveld wist in de categorie wagens ’t Giet Vedan (2) en de Pullevullers (3) achter zich te houden en legde beslag op het hoogste podium.

In de categorie loopgroepen was het podium volledig Lemelervelds en wonnen de Paria’s boven Brasil (2) en Simpel (3).

Hiermee kwam er een eind aan carnaval 2017, een jubileum editie die fantastisch is verlopen voor het carnaval in Lemelerveld. Alle hoofdprijzen gingen dit jaar naar Lemelerveld. tijdens grote de Sallandse optocht in Raalte werden de Paria’s eerste en werden zij gevolgd door Brasil, dit was ook de volgorde al in Lemelerveld een dag eerder.

De prachtige foto’s zijn van Martin Zwakenberg. Meer foto’s van de verlichte optocht vind je op staging2.sukerbiet.nl

[youtube url=”//staging2.youtube.com/embed/vAAVqUt146U”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.