bouw burgemeesterkwartier raalte van start

De afgelopen maanden heeft SallandWonen met bouwbedrijf Nikkels bv uit Twello al de voorbereidingen getroffen. Nikkels start in maart met de eerste graaf- en funderingswerkzaamheden. Om overlast van geluid-  en trilling voor de omgeving te voorkomen worden er schroefboorpalen als fundering aangebracht.

Al voor de start van de bouw is SallandWonen gestart met de verhuur. In januari hebben vele woningzoekenden gereageerd op de aangeboden woningen  en alle appartementen en woningen zijn nu al verhuurd. De verwachting is dat alle huurders nog voor het einde van dit jaar de sleutel krijgen van hun nieuwe woning. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.