boomfeestdag in broekland

Het doel van de boomfeestdag is om kinderen in de bovenbouw van een basisschool kennis en waardering bij te brengen over groen in hun leefomgeving. Groei & Bloei afdeling Salland organiseert deze boomfeestdag in samenwerking met de gemeente. De aanplant van de bomen en struiken vindt plaats aan de Karreweide ter hoogte van nr. 7 – 15 en start om 11.00 uur. U bent van harte welkom om te komen kijken!

Groene kalender
Het thema van de boomfeestdag is ‘Bomen Verbinden’. Een thema dat de gemeente Raalte van harte onderschrijft. Alle activiteiten over het beleven van groen en natuur zijn gebundeld in de zogenaamde Groene Kalender. Wist u dat particuliere tuinen worden opengesteld? Of dat er binnenkort een dorpsboomgaard in onze gemeente wordt geopend? De Groene Kalender bekijkt u vanaf de boomfeestdag op raalte.nl. Wanneer u een activiteit aan wilt melden voor de kalender, mailt u dan naar groensamendoen@raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.