boogiewoogie en taarten proeven in de olsterhof

Rianne & Juleke hebben van hun hobby taarten bakken, hun werk gemaakt. Of het nu gaat om een bijzondere verjaardagstaart, bruidstaart, gedecoreerde koekjes of andere zoetigheid, niets is het duo te gek. Sinds januari van dit jaar werken zij samen onder de naam De Zoete Studio en openen zij binnenkort de deuren van een eigen winkel aan de Deventerstraat in Raalte.

Op zondag 2 maart zijn zij bij de Olsterhof te gast. Ze laten voorbeeldtaarten zien je kunt ook proeven. Ook is te zien hoe de Zoete Studio koekjes maakt en met behulp van penseel en kleurstof minutieuze versieringen aanbrengt met als resultaat: unieke koekjes.

Boogiewoogie
De in Deventer geboren en getogen boogiewoogie-, jazz-, blues- en rockandrollpianist Jeroen Sweers studeerde in Zwolle cum laude af aan het conservatorium, onder toeziend oog van Henk Meutgeert, arrangeur en dirigent van the Jazz Orchestra of the Concertgebouw.  Al tijdens zijn studie speelde Sweers in theatershow The Grand Piano Boogie Train samen met boogiewoogie grootheid Jaap Dekker. Hij richtte zijn eigen Jeroen Sweers boogiewoogieband op en speelde op vele jazz- en bluesfestivals in binnen- en buitenland.

Zijn nieuwste project is Them Lewis Boys, een tributeband die een ode brengt aan Jerry Lee Lewis, de enige echte killer of rock-‘n-roll . Sweers reisde af naar Memphis Tennessee en nam daar in de beroemde Sun Studio zijn solo cd ‘Me and Jerry Lee’ op, achter de piano waarop Lewis in de jaren vijftig grote hits inspeelde als Great balls of fire en Whole lotta shaking goin’ on. Laat je meevoeren door deze pianovirtuoos naar het Amerika van de jaren 30, 40 en 50 met onvervalste boogiewoogie, jazz, blues en rock ‘n’ roll.

De live muziek en taartenbakkers zijn gratis te bezoeken. Deze activiteiten maken deel uit van het Open Weekend bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst. Het programma duurt op zondag 2 april van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op staging2.olsterhof.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.