Home / archiefcentraal / boogerd vertelde over belevenissen bij wielercafe raalte

boogerd vertelde over belevenissen bij wielercafe raalte

Boogerd reed samen met Lance Armstrong op kop. De Amerikaan wou per se winnen, en had daar heel veel geld voor over. Boogerd ging echter niet op het aanbod van Armstrong in en moest dus in het wiel blijven hangen van een boze Armstrong. De Nederlander voelde dus een enorme druk. Helemaal omdat hij geen sprinter was. Geen winst, geen geld immers. De druk werd alleen maar groter omdat Boogerd zich ten opzichte van zijn teamgenoten verplicht voelde om te winnen. In de sprint wist hij Armstrong uiteindelijk toch te verslaan.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.