bomvol hoftheater geniet van tribute aan phil collins

21 jaar is deze band al ‘on tour’ in het rockcircuit bij onze oosterburen. Voor de eerste keer stonden de muzikanten in een bomvol HOFtheater. Still Collins speeld de wereldberoemde hits van Phil Collins en zijn rockgroep Genesis.

Daarnaast vertolkte de band een aantal hits uit de solocarrière van Peter Gabriel. De combinatie van wereldberoemde nummers als ‘Against all odds’, ‘Son of man,’ ‘In the Air Tonight’ en ‘Another Day in Paradise’, de goede stem van zanger Sven Komp en de unieke sound van deze geweldige liveband vormden de perfecte ingrediënten voor een werkelijk overweldigende Collinsshow.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/A7Boez3itw8″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.