bokkers met nieuwe show naar lucky rijssen

Bezoekers van de show in Lucky maken tevens kans op toegang tot de opnames van On Stage, het nieuwe 3FM programma van Giel Beelen. Op 26 maart is Bökkers te gast in dit programma, een select aantal mensen kan hier bij aanwezig zijn. De locatie van de uitzending is nog geheim. 

Het jaar 2017 belooft minimaal net zo succesvol te worden als 2016 voor de band. 2016 was in alle opzichten al een bijzonder jaar: ruim 100 shows, een uitverkocht eigen festival, uitverkochte zalen, grote landelijke festivals en heel veel nieuwe fans.

Bökkers staat dit jaar door het hele land van Ameland tot Limburg en van Zeeland tot de kop van Groningen met shows op onder andere op Paaspop, Dauwpop, Zwarte Cross en Concert At Sea. Het jaar wordt groots afgesloten met een eigen show in de grote zaal van Paradiso, de enige clubshow van de band.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.