Home / archiefcentraal / blije gezichten bij bewoners schuilenburg

blije gezichten bij bewoners schuilenburg

De bewoners van Schuilenburg waren blij verrast toen ze binnenkwamen in de gezamenlijke ruimte.  De gezamenlijke ruimte was helemaal versierd, er stond een tafel vol met leuke cadeautjes en er liepen voor één dag allemaal nieuwe vrijwilligers rond. Nadat iedereen plaats had genomen werd er onder het genot van een heerlijk gebakje gestart met de bingo.

Na drie spannende bingorondes was het tijd voor muziek! Onder begeleiding van gitarist Coen Mijnen werden allemaal mooie liedjes gezongen en werd de bowl die de medewerkers van Univé gemaakt hadden, uitgedeeld. ‘Het was heel erg leuk om de bewoners een gezellige middag te bezorgen’, aldus Sjoukje Jagersma, verzekeringsadviseur Univé Raalte.  

NLdoet wordt georganiseerd vanuit het Oranje Fonds. Het gaat om de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het doel is om een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren, nieuwe vaardigheden op te doen en vooral samen een leuke middag te hebben.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.