blije gezichten bij bewoners schuilenburg

De bewoners van Schuilenburg waren blij verrast toen ze binnenkwamen in de gezamenlijke ruimte.  De gezamenlijke ruimte was helemaal versierd, er stond een tafel vol met leuke cadeautjes en er liepen voor één dag allemaal nieuwe vrijwilligers rond. Nadat iedereen plaats had genomen werd er onder het genot van een heerlijk gebakje gestart met de bingo.

Na drie spannende bingorondes was het tijd voor muziek! Onder begeleiding van gitarist Coen Mijnen werden allemaal mooie liedjes gezongen en werd de bowl die de medewerkers van Univé gemaakt hadden, uitgedeeld. ‘Het was heel erg leuk om de bewoners een gezellige middag te bezorgen’, aldus Sjoukje Jagersma, verzekeringsadviseur Univé Raalte.  

NLdoet wordt georganiseerd vanuit het Oranje Fonds. Het gaat om de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Het doel is om een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren, nieuwe vaardigheden op te doen en vooral samen een leuke middag te hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.