bizar motorrijder uit raalte racet 119 km u te hard door heino

Op deze fraaie lentedag haalden veel motorliefhebbers de tweewieler uit de schuur voor een mooi ritje. Voor de politie aanleiding om met een onopvallende politiemotor controles uit te voeren.

179 km per uur
Op de Dalfserweg te Heino, wat een klachtlocatie is, werd de motormuis uit uit Raalte gemeten op een snelheid van 179 km/u waar hij slechts 60 km/u mocht rijden. Een bizarre snelheidsovertreding van 119 km/u.

De man werd aan de kant gezet en moest zijn rijbewijs inleveren. Op de zitting zal ge-eisde boete mogelijk boven de 2000 euro uitkomen. Normaal gesproken zal de inhoudingstermijn van het rijbewijs vier maanden zijn.

Ongelukken
“Motorrijder is erg fijn, maar gedraag je je niet dan kunnen de consequenties groot zijn”, stelt de politie. “Enerzijds door de gevolgen van de invordering van het rijbewijs, anderzijds ontstaan ook vele motorongelukken juist in de lente.”

Meer foto's