bijenvereniging heino ontvangt bijdrage van 1800

Omdat de Dorpsboomgaard vrij toegankelijk is, wilde de Bijenvereniging hier een bijenstal bouwen. De bedoeling is daar, net als bij de Dorpsboomgaard, een voorlichtingfunctie aan te koppelen. Bijvoorbeeld door het geven van voorlichting aan bezoekers, het aanbieden van een opleiding en het verstrekken van educatief materiaal.

Het houden van bijen staat momenteel erg in de belangstelling. Jaarlijks leidt de vereniging, die circa zestig leden telt, diverse nieuwe imkers op. Dinsdag 7 maart vindt de feestelijke uitreiking van de bijdrage plaats in Kasteel Sterkenburg in Driebergen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.