Home / archiefcentraal / bijenvereniging heino ontvangt bijdrage van 1800

bijenvereniging heino ontvangt bijdrage van 1800

Omdat de Dorpsboomgaard vrij toegankelijk is, wilde de Bijenvereniging hier een bijenstal bouwen. De bedoeling is daar, net als bij de Dorpsboomgaard, een voorlichtingfunctie aan te koppelen. Bijvoorbeeld door het geven van voorlichting aan bezoekers, het aanbieden van een opleiding en het verstrekken van educatief materiaal.

Het houden van bijen staat momenteel erg in de belangstelling. Jaarlijks leidt de vereniging, die circa zestig leden telt, diverse nieuwe imkers op. Dinsdag 7 maart vindt de feestelijke uitreiking van de bijdrage plaats in Kasteel Sterkenburg in Driebergen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.