Home / archiefcentraal / basisschooljeugd kan lekker sporten op ramele

basisschooljeugd kan lekker sporten op ramele

Alle basisschoolleerlingen kunnen via de gymles al kennismaken met een sport en de maand erna ‘in het echt’ oefenen. De flyers worden per sport op school verspreid. In de maand april kun je komen sporten bij tennisvereniging TRR. Hier worden de trainingen verzorgd door professionele trainers: Andre Mekers en Liset Smeenk.

Een afwisselende training, zoveel mogelijk met leeftijdsgenoten, waar je de basisbeginselen van het tennisspel leert. Tennis is een mooie sport die veelal in teamverband, maar ook individueel gespeeld kan worden. Voor jong en oud, dus  met het hele gezin te beoefenen.

In april betaal je 5 euro voor trainingen en als afsluiting, het pannenkoekentoernooi. Zo leer je echt kennismaken met tennis, en met de gezellige vereniging, die veel organiseert, zeker voor de jeugd. Je kunt je opgeven vóór 29 maart via ramelesport@gmail.com Bij aanmelden graag, je naam, leeftijd, en school vermelden. Geef je snel op, want vol is vol.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.