basisscholieren welsum massaal naar de stembus

Op de basisschool zijn vijf politieke partijen opgericht die geheel uit kinderen van de groepen 5 tot en met 8 bestaan. Ze hebben allemaal hun eigen partijprogramma en hebben aan de rest van de school verteld waar ze voor staan. Ze hebben punten die gaan over zorg, onderwijs, milieu, vluchtelingen en natuurlijk over hun eigen school.

Vandaag kunnen van 8.30 tot 11.45 uur alle leerlingen, leerkrachten, ouders en inwoners uit Welsum en omgeving komen stemmen op hun favoriete partij. Alle leerlingen hebben een officiële stempas gekregen en mogen met een rood potlood een officieel stembiljet hun stem uitbrengen. 

Donderdagochtend worden de stemmen geteld en de winnaar mag een week lang de school besturen.

Hieronder kun je kennismaken met de partijen:
[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/NR3fIEz7KMo”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.