ballet en moderne dans oude hits en jazz in hoftheater

De Dutch Junior Dance Division (foto) neemt het publiek naar alle mogelijke wisselende stemmingen; soms zijn het zijn korte stukken, sommige serieus, heel klassiek, strak, modern of ontzettend komisch. Alleen al de muziek van onder andere Nina Simone, Tchaikovsky, Frank Sinatra, Vivaldi, Michael Jackson en Hollandse blues van Cuby and the Blizzards, laat zien dat het geen gewone dansvoorstelling gaat worden. De muzikale keuzes zijn in elk geval geïnspireerd door de blues. Aanvang is om 20.15 uur. Een kaartje kost 20 euro.

De voorstelling Back to Mono van The Bluebettes is een swingende trip down memory lane. De dames stoften de platencollecties van hun ouders af voor deze sprankelende ode aan vrouwelijke helden als The Supremes, Dionne Warwick en Etta James en mannelijke toppers als The Beatles en The Monkees. Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor zorgen The Bluebettes voor een feest der herkenning vol swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende gitaren. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze kosten 19 euro per stuk.

Chalina Smit begon al vroeg met muziek maken. Op dit moment studeert zij Jazz&Pop op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Ook treedt ze geregeld op met de Twentse Coverband 9AM. Op zondagmiddag 12 maart laat zij met haar eigen band een mix horen van jazz, fusion en eigen muziek. Geïnspireerd door instrumentale moderne jazz en zangeressen als Gretchen Parlato en Becca Stevens brengen Chalina zijn verschillende jazz-standards in een modern nieuw jasje gestoken. Aanvang is om 15.00 uur. Een kaartje kost 7,50 euro.

Kijk voor meer informatie op staging2.hofinsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.