badminton voegt zich bij aangepast sportaanbod in salland

Voorzitter Marco Odding vertelde tijdens de officiële aftrap hoe in slechts vier maanden tijd een enthousiaste werkgroep, bestaande uit mensen van BC IJsselstad, Het Volkshuis, De Sportcarrousel en Salland Actief, een aanbod realiseerde bij BC IJsselstad. De leden van de vereniging waren enthousiast en zo kon er in februari voor het eerst gebadmintond worden.

Feestelijke aftrap
Donderdagavond was het tijd voor een feestelijke, officiële aftrap. Wethouder Liesbeth Grijsen kreeg van Eva Mentink en René Spijker de nieuwe ansichtkaart voor in het display waarin alle (gegevens van ) aangepaste sporten zijn te vinden.

Op haar beurt had wethouder Liesbeth Grijsen een cadeautje meegebracht voor de Sportcarrousel; een badmintonset met een mobiel net. Daarmee is badminton ook een vast onderdeel van de Sportcarrousel en kan iedereen ook daar deze leuke sport uitproberen.

“Mooi dat badminton nu ook hoort tot de toegankelijke sporten in de regio”, constateerde de wethouder. “Het is een relatief makkelijke sport, maar je werkt wel aan je conditie. Als je nu mee gaat doen, maak je in de zomer natuurlijk de blits op de camping!”

Elke donderdag
In de nieuwe kleding – aangeboden door Het Volkshuis en DAVO-bieren – gaan sporters en coaches vervolgens lekker trainen. En het is mooi om te zien dat (jeugd)spelers van BC IJsselstad zich gezellig mengen onder de groep. Vanaf nu is er elke donderdag (van 18.30 – 20.00 uur) aangepast badminton in Sporthal De Kroon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.