actiedag rov ter ere van afschaffing betaald parkeren

Bij binnenkomst in het centrum van Raalte ontvangt de bezoeker een kaart, met daarop de parkeerzones, zodat de regels per 3 april duidelijk zijn. Daar zit ook een coupon bij om een attentie op te halen bij de kraam van het ROV op de Grote Markt. Echte Bakker Jorink stelt vijfhonderd tompoesjes beschikbaar om te vieren dat het betaald parkeren van de baan is. Daarnaast bestaat er voor de kinderen de mogelijkheid om mee te doen met de ballonwedstrijd die het R.O.V. organiseert. Het ROV deelt de ballonnen uit op de Grote Markt. Nadat ze hun naam hebben opgeschreven, mogen de kinderen deze ballonnen oplaten.

Tijdens de zomerbraderie op 1 juli zal bekend gemaakt worden welke ballon de langste afstand heeft overbrugd. Tevens ligt er voor de kinderen een kleurplaat. De ingekleurde/opgeleukte kleurplaten kunnen ingeleverd worden bij De Parabool. Ook hiervan is de prijsuitreiking gepland op 1 juli.

Henny Zomer, voorzitter van het ROV, is blij. “Eindelijk, na heel veel jaren van praten, praten en nog eens praten is het dan vanaf 3 april aanstaande echt zo ver. Het centrum van Raalte wordt ingedeeld in verschillende blauwe zones. Een aantal plekken is voor maximaal een half uur beschikbaar. De parkeerplaatsen direct bij de supermarkten zijn twee uur beschikbaar en verder van het centrum af kom je in de zone van drie uur en daarnaast zijn er ook heel veel parkeerplekken voor onbeperkt parkeren. Veel van mijn voorgangers hebben veel, heel veel gesprekken gevoerd om het betaald parkeren ‘eraf’ te krijgen. Een oprechte dank voor hun inzet, energie en positiviteit om dit telkens weer op de agenda te brengen, is hier zeker op zijn plaats!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.