Home / archiefcentraal / ab en trijntje vieren diamanten huwelijk in heino

ab en trijntje vieren diamanten huwelijk in heino

Ab en Trijntje ontmoetten elkaar in 1955 bij gebouw Vrede in Heino, tijdens een uitvoering naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van Sportclub Heino, onderdeel gymnastiek. Trijntje moest zingen en gymmen, Ab zat in de zaal en ontdekte deze dame met haar mooie talenten. Ab vroeg of hij haar naar huis mocht brengen en zo begon een prachtig liefdesverhaal.

Na tweeënhalf jaar verkering besloot het stel te trouwen. Er kwamen vier kinderen: één jongen en drie meiden. Ook zij zijn allemaal getrouwd en kregen kinderen. In totaal hebben Ab en Trijntje nu tien kleinkinderen.

Burgemeester Dadema bracht het diamanten echtpaar dinsdag een bezoek om zijn felicitaties over te brengen.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.