Home / archiefcentraal / zp raalte viert 1 jarig bestaan met borrel

zp raalte viert 1 jarig bestaan met borrel

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom bij Op1 (op de eerste verdieping van het Kulturhus Raalte). Na de ledenvergadering volgt de netwerkborrel bij Neuf. Deelnemers kunnen zich voor 1 maart opgeven bij info@zpraalte.nl.

ZP Raalte telt nu 27 leden. Het netwerk komt elke eerste donderdagavond van de maand samen bij OP1. Elke bijeenkomst is een informatieve of inspirerende activiteit gepland, maar is er ook volop gelegenheid om te netwerken. Geïnteresseerden kunnen tot twee keer gratis komen kijken.

Meer weten?
Meer informatie of lid worden? Kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.