wraak van salland start met nieuw stemsysteem

Op deze mooie locaties gaan bandjes de strijd met elkaar aan voor natuurlijk een plek in de finale. De volgende datums worden de voorrondes gehouden:

11 maart – Café Oranjerie Wijhe
24 maart- Café Vosman in Nieuw Heeten
25 maart – Het wapen van Wesepe
1 april – Café Herxer Marke in Herxen 

Nieuw stemsysteem
De Wraak van Salland komt voor deze editie met een geheel nieuw stemsysteem. Ze zorgen er dit jaar voor dat het stemmen eerlijk is en dat bands niet meer op zichzelf kunnen stemmen. In het nieuwe stemsysteem zijn nog wel veel overeenkomsten met dat van het oude systeem. Tijdens de voorrondes kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete band, wanneer er gestemd is krijgt de bezoeker en echte Wraak van Salland stempel en kan er niet vaker dan één keer gestemd worden.

Net zoals vorig jaar kan er gestemd worden met de munten van de horecagelegenheid, hiermee kan je niet alleen je band naar de volgende ronde stemmen maar ze ook nog een paar lekkere drankjes gunnen. Wat ook een verandering zal zijn is dat er pas gestemd kan worden nadat alle bands hebben opgetreden en zo alle bands evenveel tijd hebben om de stemmen binnen te halen.

Elke avond hebben we één winnaar, na een voorronde zal de hele week een poll op Facebook open staan om zo nog een extra band naar de volgende ronde te stemmen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.