wraak van salland pakt het grootser aan

Al een aantal weken is de organisatie druk in de weer om ook de Wraak van Salland 2017 tot een enorm succes te maken. De aanmeldingen stromen binnen en op dit moment zijn er daarom nog maar een aantal plekken beschikbaar.

De organisatie zet in om een groei in het aantal deelnemende bands. Dat betekent natuurlijk ook meteen meer kroegen als podium. Zowel bandjes als horecagelegenheden kunnen zich dan ook nog aanmelden om deel uit te maken van de muzikale karavaan door Salland.

Aanmelden
Maak jij deel uit van een band die de Wraak niet mag missen? Geef je dan nog snel op zolang het kan! Aanmelden kan nog via aanmelden@dewraakvansalland.nl. Vermeld bij je aanmelding de bandnaam, contactpersoon en een bandfoto. Ook mag er altijd een videoclip of geluidsfragment toegestuurd worden van jouw band.

Denk je dat jouw horecagelegenheid de ideale plek is voor de Wraak? Neem dan gerust contact op met de organisatie over de mogelijkheden en verdere informatie. Dat kan via: vera@dewraakvansalland.nl of dennis@dewraakvansalland.nl.

Meer weten? Kijk op: staging2.dewraakvansalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.