workshops voor werkzoekenden in kulturhus

Daniëlle Poppe van Eriswerk.nl uit Raalte legt uit: “Wij merken dat veel mensen behoefte hebben aan praktische tips om hun kansen op een baan te verbeteren. Daarom gaan we in workshops vooral aan de slag. Als uitzendbureau weten wij waar organisaties op letten. We helpen mensen graag met deze informatie. Gratis en zonder verdere verplichtingen.”

De workshop vindt plaats bij Op1 (Passage 1a in Raalte, boven de Bibliotheek). Melden kan in de Bibliotheek. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig. Neem wel een CV mee, zodat je deze meteen waar nodig kunt aanpassen. Ga naar staging2.bibliotheeksalland.nl en staging2.eriswerk.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.