win kaarten voor kpn marathoncup in de scheg in deventer

Het marathonpeloton van de KPN Marathoncup komt op zaterdag 18 februari naar De Scheg in Deventer. Het is de dertiende en voorlaatste wedstrijd. De strijd om de Cup is heel spannend. Misschien valt in Deventer wel de beslissing wie de winnaar wordt.

Bovenin het klassement van de KPN Marathoncup is het dringen geblazen. Bij de mannen leidt Mats Stoltenborg, maar vier achtervolgers zitten hem op de hielen. Het verschil tussen de leider en de nummer vijf in de stand is slecht acht punten. Dat is nog nooit vertoond. Elk puntje telt dus in De Scheg.

Revange
Bij de vrouwen is het ook een zinderende wedstrijd. Het klassement wordt aangevoerd door Elma de Vries. Op slechts twee punten volgt Lisa van der Geest. Dat waren ook de twee hoofdrolspeelsters in het drama op de Weissensee, waar De Vries met de winst voor het grijpen op twintig meter voor de streep onderuit ging, en Van der Geest opeens won. Dat vraagt natuurlijk om revanche.

Programma
Het belooft dus een spektakelstuk te worden in De Scheg met demarrages, sprints, valpartijen en ploegenspel. Wie is de sterkste? Kom het bekijken op zaterdag 18 februari in De Scheg. Het programma begint om 18.00 uur met de Beloften, die een wedstrijd rijden over 100 ronden. De Dames Top Divisie start vervolgens om 19.30 uur voor een race over 80 ronden. Om 20.30 uur begint vervolgens de strijd om de heren van de Top Divisie. Zij rijden 125 ronden.

Meer informatie
Iedereen is welkom tijdens de dertiende wedstrijd binnen de KPN Marathoncup in De Scheg. De entree bedraagt deze avond 8 euro. Meer informatie op staging2.descheg.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.