wijhenaar 76 veroordeeld voor insteken op wijkagente

Dat meldt RTV Oost.
 
Bij het bepalen van de straf is rekening gehouden met de leeftijd van de man en het feit dat hij spijt heeft betuigd. Ook hebben de agente en de man zich inmiddels ‘min of meer verzoend’, aldus de rechtbank. De man was onder invloed van cocaïne toen hij handelde.

Drugs
Het incident gebeurde op 31 mei vorig jaar. De wijkagente bezocht de man omdat het bij hem thuis een rommeltje was. Zijn woning was vies, er waren ongure types in zijn huis en hij was onder invloed van drugs.

Toen de vrouw hem thuis hulp wilde aanbieden, werd de man boos en pakte hij een groot kartelmes en stak in op de vrouw. Zij wist zich te verweren en voorkwam dat ze gewond raakte. Desondanks was het volgens de rechtbank een traumatische gebeurtenis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.