wie wordt de volgende winnaar van sallands got talent

De talentenjacht biedt aan iedere vorm van talent een podium. Van muzikaal talent tot acrobaten, dansgroepen, toneel en cabaretiers. Solo of in een groep, het maakt niet uit. 

Tijdens de 5e editie van Salland’s Got Talent in 2016 ging Jeffrey Kleine Koerkamp er met de juryprijs vandoor en sleepte Dansgroep Kwiek de publieksprijs in de wacht. Wie wordt de volgende winnaar? Geef je voor 1 maart op via staging2.hofinsalland.nl op de pagina Salland’s Got Talent. Wees er snel bij, want er is plek voor een bepaald aantal acts.

Niet alle kunsten en talenten kunnen vertoond worden op een podium. Het HOFtheater wil ook de talenten die geen podiumkunst beoefenen een kans bieden om zich tentoon te stellen. Schrijvers, schilders en andere talenten die zich willen laten zien kunnen zich ook aanmelden op de website.

De voorronde vindt plaats op zondag 26 maart om 15.00 uur in het HOFtheater en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.