wie heeft de mooiste koe van oost nederland

Deze tweejaarlijkse Wintershow is de grootste regionale koeienkeuring in Nederland. Veel deelnemers en bezoekers zijn agrarisch ondernemer met veel passie voor hun vee. Met liefhebberij en trots tonen zij hun koeien aan belangstellenden en collega’s. 

Naast de individuele competitie tussen de inzenders om de titel ‘mooiste koe van Oost-Nederland’ voor zowel rood- al zwartbont, is er een sportieve onderlinge wedstrijd met diergroepen per veeteeltstudieclub. De veehouders zijn momenteel al druk bezig met de voorbereidingen om te zorgen dat hun trots van de stal ook in Zwolle straks goed gepresenteerd kan worden.

Vakbeurs
Daarnaast is er de gehele dag een vakbeurs met ruim twintig standhouders van agrarische toeleveranciers, adviesbedrijven en agrarische bouwbedrijven. De Wintershow is ook zeker een leuk uitje. De gemoedelijke sfeer en de glanzende koeien maken het tot een fantastische show met een landelijke sfeer.

De Wintershow vindt plaats op 15 februari in de IJsselhallen en is gratis toegankelijk. Het evenement is open van 9.30 tot 15.30 uur.  De showwordt georganiseerd door de gezamenlijke veeteeltstudieclubs uit Overijssel, Noord-Gelderland en Roodbont-Overijssel en Noord-Nederland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.