Home / archiefcentraal / walkandtalk voor werkzoekenden in de bibliotheek raalte

walkandtalk voor werkzoekenden in de bibliotheek raalte

Danielle gaat voor een persoonlijke aanpak en een eenvoudige procedure. Op 13 februari geeft zij tips over het presenteren van jezelf op je cv én op social media. Danielle vraagt zich af: “wie zie ik als ik jou opzoek op sociale media en jouw cv bekijk?”

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is op 13 februari om 9.30 uur van harte welkom in de Bibliotheek. Het is gratis, inclusief koffie en thee. Je ontmoet andere werkzoekenden en krijgt volop tips en inspiratie. Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.