vijf woningen op nieuwbouwplan oortwijn luttenberg

Het bouwplan bestaat uit twee geschakelde woningen langs de Wispelweg en een twee-onder-een-kap en een vrijstaande woning langs De Havekamp. Aangrenzend aan het bouwvlak heeft de familie Oortwijn nog een tuin van 1500 vierkante meter, waarvan wordt onderzocht of die bij het nieuwbouwplan kan worden betrokken.

De familie Oortwijn heeft al vanaf 2009 plannen om dit terrein in het hart van Luttenberg te ontwikkelen. Het bestemmingsplan is al in 2011 aangepast en er is toestemming van de gemeente om vijf woningen te mogen bouwen. Door de economische recessie is de ontwikkeling enige tijd uitgesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.