verdachte aangehouden voor gewelddadige woningoverval raalte

De verdachte is woensdagavond aangehouden in zijn woonplaats. Hij zou betrokken zijn geweest bij de overval.

In de nacht van zondag 29 op maandag 30 januari werd de vrouw rond 03.20 uur overvallen. Ze raakte hierbij dermate gewond dat ze in het ziekenhuis moest worden behandeld aan haar verwondingen. Na de overval gingen de drie personen er in een donkere Volkswagen Golf vandoor. Kort daarop werd in Diepenveen een brandende VW Golf aangetroffen. Deze bleek kort daarvoor te zijn gestolen in Deventer.

Onderzoek gaat verder
Een speciaal daarvoor gevormd rechercheteam onderzoekt of deze woningoverval op de 54-jarige vrouw mogelijk verband houdt met meerdere, soortgelijke (woning)overvallen. De vrouw werd in augustus 2015 ook al eens in haar woning overvallen door meerdere personen en ook een familielid van de vrouw werd al eens met geweld beroofd. Het rechercheteam onderzoekt op dit moment meerdere (woning)overvallen in Overijssel en Gelderland en sluit hierbij meerdere aanhoudingen niet uit.

Het rechercheteam zou graag in contact komen met mensen die meer denken te weten over deze en andere (woning)overvallen. Het team vermoedt dat er meer mensen zijn die kennis of vermoedens hebben over deze overvallen. Zij worden verzocht contact op te nemen.

Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844 of via het tipformulier op deze pagina. Mensen die een vertrouwelijk gesprek willen voeren kunnen contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen; 079-3458999.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.