veertig dagen gezond doe jij ook mee

Hoe je dat volhoudt? Herman Holtmaat en Jenneke van Doesburg sturen je elke dag een ‘pep-mailtje’ en een stukje via de facebookpagina 40-dagen-gezond. Daarin belichten ze zoveel mogelijk kanten van een tijdje onthouding van iets. Dat doen ze vaak met een knipoog, maar je krijgt ook heel wat feitjes te lezen. Je kunt ook je eigen ervaringen inbrengen en zo anderen steunen.

Om er niet alleen zelf beter van te worden, zijn aan de actie twee goede doelen verbonden. In Lemele is dat: geld bijeenbrengen voor een jong echtpaar, werkzaam in een vluchtelingenkamp in het Midden-Oosten. De ouders komen hier uit de regio en laten weten dat hulp zéér welkom is, maar dat er geen details over deze mensen bekend gemaakt mag worden, in verband met hun veiligheid in een onstabiel land.

Het doel voor Luttenberg is: geld voor een nieuwe piano in gemeenschapscentrum Elckerlyc. Een goed instrument maakt winterconcerten in samenwerking met Het Lommerrijk mogelijk. Spaar mee met welk bedrag je maar missen kunt. De actie loopt van 1 maart tot 16 april en je doel kan je zelf uitkiezen: Geen alcohol, minder snoepen, meer sporten, afvallen, minder frisdrank, minder stress, minder online, meer tijd voor… etc…

Geef je mailadres door, dan krijg je elke dag een aanmoedigingsmailtje: h.holtmaat@aventus.nl.  En like op Facebook: 40 dagen gezond!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.