van vleuten scrum en paaz naar het hoftheater

Diederik van Vleuten
Met zijn eerste twee soloprogramma’s schreef Diederik van Vleuten theatergeschiedenis. Hij schiep een nieuwe theatervorm. Aan de hand van de lotgevallen van zijn familie dook hij vertellend, spelend en zingend in onze Nederlandse geschiedenis en die van de wereld. In ‘Mijn nachten met Churchill’ probeert hij antwoord te krijgen op de vraag waarom zijn vader, in plaats van hem vertrouwelijk in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld – de onwrikbare pijlers van het mannenbestaan -, zijn zoon liever complete redevoeringen van Winston Churchill leerde, inclusief diens stem en gebaren. En waarom hij meer dan vijftig jaar na het overlijden van Churchill bijna iedere dag, maar zeker iedere nacht aan de legendarische oorlogsleider denkt.

Voor de voorstelling van Diederik van Vleuten zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €21,- per stuk.

Scrum
De stamkroeg van Scrum, The Dirty Glass, is het decor van deze avond. In deze kroeg worden nieuwe vriendschappen gesloten en wordt met welluidende stem proostend het glas geheven. Dit is de kroeg waar de mooiste liederen en de sterkste verhalen worden geboren! Traditionele tunes worden afgewisseld met eigen teksten en melodieën die zorgen voor een lach en een traan. De energieke, enthousiaste en krachtige akoestische folk van Scrum weet nagenoeg iedereen te raken.

Voor de voorstelling van Scrum zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €22,- per stuk.

PAAZ
PAAZ is een solovoorstelling vol humor, die de donkere kant van de psychiatrie echter niet schuwt. Actrice en cabaretière Yora Rienstra speelt de rol van Emma. Als Emma opgenomen wordt op de PAAZ weet ze zeker dat er een fout is gemaakt. Ze heeft een goed leven, dus dat ze dood wil, kan dan toch geen probleem zijn? Het is het begin van Emma’s zoektocht door de absurde wereld van de psychiatrie. Een zoektocht naar de uitgang, maar vooral naar zichzelf.

Voor de voorstelling van PAAZ zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €18,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.