twee ton voor aanpak schalm en t as spel

De gemeente had namelijk met succes een subsidie aangevraagd in het kader van de regeling Leefbare Kleine Kernen. De besturen van ’t As-spel en De Schalm werken momenteel aan meer samenwerking om sport en sociale kwaliteit voor het dorp te behouden en, daar waar mogelijk, te versterken.

Met het geld moeten de beide gebouwen onder handen worden genomen. De Schalm moet worden gerenoveerd en de kosten daarvan zijn begroot op 145.300 euro; in ’t As-spel zal de voormalige kantineruimte worden omgebouwd tot fitness- en sportruimte (voor de oudere inwoners van het dorp). De investering daar is begroot op ruim 193.000 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.