trio giphart and chabot in hoftheater

Tweemaal hebben Giphart en Chabot samen met Martin Bril langs de theaters getoerd. De tweede toer moest vroegtijdig worden afgebroken wegens ziekte van Marin Bril. Dit voortijdige einde heeft altijd geknaagd. Het voornemen om na het overlijden van Martin Bril snel weer op de bühne troost te vertegenwoordigen, werd ruw verstoord door fysieke problemen van Bart Chabot. Maar dat spook lijkt te zijn overwonnen, vandaar dat Giphart en Chabot nu voor derde keer de krachten bundelen en het land intrekken.

Trio Giphart & Chabot is een vrolijke, humoristische show in de inmiddels rijke en roemruchte traditie van schrijvers als Jules Deelder, Remco Campert, Jan Mulder, Joost Zwagerman en Nico Dijkshoorn. Er wordt voorgelezen, gezongen en wellicht zelfs gedanst. Aanvang is om 20.15 uur.

Donderdag 9 februari is Karin Bloemen te gast in het Raalter theater en op zaterdag 11 februari verzorgt de Raalter muzikant/componist Hans Groen (met een bescheiden leger aan musici) het concertprogramma Tot nu Toe. Deze twee laatste voorstellingen zijn al uitverkocht; voor de show van Ronald Giphart en Bart Chabot zijn nog wel kaarten beschikbaar. Deze kosten 21 euro per stuk en zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.