tien huurappartementen in hart van olst

Het gebouw zal een flinke metamorfose ondergaan: de voorgevel krijgt met nieuwe ramen, een nieuw balkon en een dakkapel een statige uitstraling. De appartementen variëren in grootte van 75 tot 114 m2. Elk appartementen beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, een tweede slaapkamer en/of hobbyruimte, een toilet, een badkamer met tweede toilet, een inpandige berging/bijkeuken annex installatieruimte en een terras of balkon. Inpandig zal alles volledig nieuw en hoogwaardig worden verbouwd. Het gebouw krijgt een lift en zonnepanelen. Voor de auto is een privé parkeerplaats beschikbaar. Elk appartement op de begane grond beschikt zo meteen over een kleine tuin. De vloer-, dak- en gevelisolatie in combinatie met de energiezuinige installatie zorgen ervoor dat alle appartementen het energielabel A krijgen.

“De locatie, het statige pand, de tuin, prachtige raampartijen, grote woonkamers met hoge plafonds en het luxe afwerkingsniveau maken wonen in het Hart van Olst uniek”, zo stelt Resu Beheer BV. Het appartementencomplex staat in het centrum van Olst tegenover de winkels, de kerk en overige voorzieningen en op loopafstand van het openbaar vervoer (station/bus).

Huurders ouder dan 50 jaar genieten voorrang bij het toekennen van de appartementen. De huurprijzen (inclusief servicekosten) beginnen vanaf 775 euro per maand. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.