tdt salland verplettert jeugddamteam hoogeveen

De winstpartijen vielen als rijpe appels van de boom en het stond alras 14-0 voor de Sallanders. Mooie winstpartijen vielen er te noteren.

 

Deventenaar Theo Olde Hanhof liet als eerste een steek vallen, maar Colmschatenaar Jan Preuter breide verder aan het prachtige resultaat. Helaas moest de Deventenaar Frank Nuesink de eer aan zijn tegenstander laten.

 

Dit was tevens de laatste wedstrijd in dit winterseizoen 2016-2017 en de Sallanders bereikten in de eindrangschikking een vierde plaats. Gehoopt wordt dat in het seizoen 2017-2018 de lat weer iets hoger kan worden gelegd. Er wordt gewerkt aan een versterking van de 15-koppige selectie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.