stem ook op de leukste carnavalsetalage

Tussen maandag 20 en vrijdag 24 februari (uiterlijk 10.00 uur) kan iedereen stemmen op staging2.sallandcentraal.nl/etalage. Door op de ‘Nee’-button te klikken, verschuift het balkje naar ‘Ja’. Vervolgens kan men zijn/haar stem bevestigen door naar onderen te scrollen en op de ‘stemmen’ button te klikken.

De organisatie van de wedstrijd is in handen van de Snoezepoezen (onderdeel van de Stöppelkaters). Winkeliers kunnen zich nog tot en met vrijdag 17 februari aanmelden met een mailtje naar snoezepoezen@stoppelkaters.nl. Zaterdag 18 februari worden de foto’s gemaakt op basis waarvan het publiek moet stemmen. Vrijdagmiddag 24 februari reiken de jeugdprinsen Jarno en Sil de prijs uit. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.