Home / archiefcentraal / stem ook op de leukste carnavalsetalage

stem ook op de leukste carnavalsetalage

Tussen maandag 20 en vrijdag 24 februari (uiterlijk 10.00 uur) kan iedereen stemmen op www.sallandcentraal.nl/etalage. Door op de ‘Nee’-button te klikken, verschuift het balkje naar ‘Ja’. Vervolgens kan men zijn/haar stem bevestigen door naar onderen te scrollen en op de ‘stemmen’ button te klikken.

De organisatie van de wedstrijd is in handen van de Snoezepoezen (onderdeel van de Stöppelkaters). Winkeliers kunnen zich nog tot en met vrijdag 17 februari aanmelden met een mailtje naar snoezepoezen@stoppelkaters.nl. Zaterdag 18 februari worden de foto’s gemaakt op basis waarvan het publiek moet stemmen. Vrijdagmiddag 24 februari reiken de jeugdprinsen Jarno en Sil de prijs uit. 

Lees ook

Rick Evers: Wat kun je doen met kalebassen?

Dat vraag ik me dus echt af. Kalebassen, u weet wel, die Barbapappa-achtige pompoenen. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.