start verkoop elf koopappartementen locatie ijsselgouwe

De appartementen zijn gesitueerd aan de noordoostzijde van locatie IJsselgouwe, midden in een parkachtige omgeving. De appartementen beschikken over een royale woon-/eetkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Daarnaast hebben alle appartementen een ruim terras of balkon en een eigen berging op de begane grond. De appartementen krijgen vloerverwarming, er komen zonnepanelen op het dak en de algemene ruimten worden voorzien van LED verlichting. De appartementen komen beschikbaar vanaf 204.000 euro (vrij op naam).

Meer informatie is te vinden op staging2.gouwepark-heeten.nl. Tijdens de verkoopavond komen de volledige verkoopbrochure en prijslijst beschikbaar. Vanaf 24 februari zijn de complete verkoopstukken ook verkrijgbaar bij Salland Makelaardij in Raalte. Geïnteresseerden hebben tot maandag 6 maart 12.00 uur de tijd om zich in te schrijven. Kort daarna zullen de woningen worden toegewezen.

Woningen

Momenteel worden er al vijf woningen gerealiseerd op locatie IJsselgouwe. Verder komen er elf kavels beschikbaar voor vrijstaande woningen. Deze kavels zijn gelegen op de voormalige locatie van ijsbaan De Pas. Voor deze kavels heeft Vazet een samenwerkingsovereenkomst gesloten met bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen. Toekomstige bewoners kunnen hier binnen de bestemmingsplanregels een woning naar eigen smaak laten realiseren. De elf kavels gaan op donderdagavond 2 maart aanstaande in verkoop. Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij Vazet, info@vazet.nl, tel: 038-7200997.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.