spetterende voorjaarsvakantie in tijenraan

De vakantieweek start met discozwemmen op zaterdag 18 februari van 17.00-19.00 uur. Er is leuke carnavalsmuziek en sfeervolle verlichting. Ook leuk om te combineren met een verjaardagsfeestje. Kijk voor de arrangementen op onze website.

In de vakantie ligt er allerlei speelmateriaal in het water en kun je meedoen aan activiteiten zoals een verkleedestafette en waterbasketbal. Er kan gepuzzeld worden in het water en natuurlijk wordt er regelmatig een polonaise door het water gelopen op de carnavalskrakers!

Kijk voor het overzicht van de activiteiten en de openingstijden tijdens de vakantie op de website van Sportbedrijf Raalte (staging2.sportbedrijfraalte.nl). 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.