Home / archiefcentraal / speeltuinvereniging blekkerhoek neemt cheque in ontvangst

speeltuinvereniging blekkerhoek neemt cheque in ontvangst

Speeltuinvereniging Blekkerhoek is één van de drie winnaars van de Prijsvraag ‘Heb jij het beste speeltuinidee?’. Doel van de prijsvraag is om speeltuinverenigingen te stimuleren om nog meer voor de buurt te betekenen en daarmee hun maatschappelijke positie te verstevigen. Blekkerhoek gebruikt de financiële bijdrage om samen met Landstede Welzijn in te spelen op de vergrijzing in de samenleving, er wordt een gevarieerd activiteitenaanbod voor jong en oud opgezet. De speeltuin wil daarmee een ontmoetingsplek zijn voor kinderen, gezinnen en ouderen. 

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.