speeltuinvereniging blekkerhoek neemt cheque in ontvangst

Speeltuinvereniging Blekkerhoek is één van de drie winnaars van de Prijsvraag ‘Heb jij het beste speeltuinidee?’. Doel van de prijsvraag is om speeltuinverenigingen te stimuleren om nog meer voor de buurt te betekenen en daarmee hun maatschappelijke positie te verstevigen. Blekkerhoek gebruikt de financiële bijdrage om samen met Landstede Welzijn in te spelen op de vergrijzing in de samenleving, er wordt een gevarieerd activiteitenaanbod voor jong en oud opgezet. De speeltuin wil daarmee een ontmoetingsplek zijn voor kinderen, gezinnen en ouderen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.