speciale commissie onderzoekt opstappen kwiek bestuur

Het bestuur, dat eind 2016 aantrad, besloot deze week plots af te treden toen ze de financiële administratie had bestudeerd. Daarin bleken zaken te staan waar het nieuwe bestuur niet aan gekoppeld wilde worden.

De vijf afgetreden bestuurders wilden niet reageren op de exacte problemen in de boeken. De commissie, die bestaat uit een aantal leden, wil echter het naadje van de kous weten. Ze gaan zich beraden over de te nemen stappen.

De ontstane situatie heeft geen consequenties voor alle sportieve activiteiten binnen de vereniging; de trainingen en wedstrijden gaan gewoon door.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.