Home / archiefcentraal / sallandse bottermarkt groep wederom naar tulpenfest

sallandse bottermarkt groep wederom naar tulpenfest

Henk Ziel uit Raalte is de grote aandrijver in het geheel. Ook zijn dochter Alie is nauw bij de organisatie betrokken. De Sallandse Bottermarkt groep Raalte zal weer goed vertegenwoordigd zijn. Ook de ‘Tulpenmeisjes’ ontbreken niet.

Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren, onder leiding van de Heinose dirigent Flip Jonkman, gaat voor de zevende maal mee. Vele Duitstalige liederen staan reeds op het programma. Onlangs klonk in een stampvolle zaal van de Veldhoek in Heino nog nieuw materiaal. Dat wordt vast en zeker een succes op de ‘bὔhne’ in Potsdam. Jan de Mink verzorgt het geluid bij de Stuwzangers en ook bij andere Duitse artiesten.

Henk Ziel liet de redactie weten dat de Sallandse Bottergroep Raalte een week later te gast is in Oranienburg, niet ver van Berlijn. Daar is men aanwezig met twintig oude ambachten op het ‘Schlossfest’, samen met de volksdansgroep uit Varsseveld. Maar eerst vertrekt op vrijdagmorgen 21 april de Sallandse Bottergroep Raalte in gezelschap van de Stuwzangers uit Vilsteren naar Potsdam.

Lees ook

Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.