salland clubactie levert sportverenigingen ruim 36 000 op

Samen scoorden de clubs €36.050, waarvan A.B.S. Bathmen het hoogste bedrag (€2.800) ontving, gevolgd door SC Overwetering met €2.120. SV Terwolde scoorde €1.530, DVV Sallandia en SV Schalkhaar haalden ruim € 1300 op. Voor veel verenigingen biedt de Salland Clubactie een extra steuntje in de rug. Zo ook voor IJsbaanvereniging De Bosbaan: “Een mooie bijdrage voor een nieuwe pomp”.

Bijzonder om te noemen is SV CCW’16, dat dit jaar voor het eerst meedeed. Zij wist een mooi bedrag van €500 te scoren. En ook een wat kleinere vereniging als Atletiek Vereniging Holten (200 leden) heeft goede zaken gedaan met een bedrag van €450. Naast sponsorbedragen deelt Salland Zorgverzekeringen dit jaar ook iets anders uit; een goed gevulde EHBO-tas. Iets wat iedere vereniging goed kan gebruiken, maar hopelijk niet te vaak nodig heeft.

Met de Salland Clubactie kunnen sportclubs een steuntje in de rug bij elkaar sparen. Voor elk lid dat een zorgverzekering afsluit bij Salland Zorgverzekeringen (met korting) krijgen zij namelijk een bedrag. En de leden maken ook nog eens kans op een jaar gratis lidmaatschap. Met de bekendmaking van de bedragen sluit Salland Zorgverzekeringen de clubactie 2016 af. Sportclubs die in 2017 ook mee willen doen, kunnen zich aanmelden via staging2.salland.nl/clubactie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.