rohda raalte en sponsoren beleven actieve maand

Na het uitje naar PEC was het afgelopen zaterdag opnieuw raak. Voorafgaand aan de derby Rohda Raalte – VV Heino hebben zestien sponsoren hun voetbalkunsten vertoond in een wedstrijd tegen de sponsoren van VV Heino (zie bijgaande foto’s). Het bleek dat sommige sponsoren over onontdekte talenten beschikten. Na een 0-2 achterstand werd, door twee wereldgoals en goed combinatievoetbal, een verdiende eindstand bereikt van 2-2.

Na afloop van de wedstrijd stond voor de 120 aanwezige sponsoren van Rohda Raalte en VV Heino een koel drankje en een dampend stamppotbuffet te wachten. Na een gezellige bijeenkomst waarbij trainers Frank Tempelman (Rohda Raalte) en Michel Steggink (VV Heino) een voorbeschouwing gaven op de wedstrijd kon iedereen zich opmaken voor de echte derby. Met 2000 toeschouwers en het nodige vuurwerk bleek dit een mooie afsluiting te zijn van een zeer geslaagde dag.

“Namens Rohda Raalte willen wij de sponsoren danken voor hun aanwezigheid bij één of beide activiteiten. Wij hopen dat jullie ervan hebben genoten. Sponsoren en vrijwilligers zijn de basis voor een gezonde vereniging. Wij hopen jullie dan ook vaak opnieuw te mogen begroeten op ons mooie sportpark.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.