recordopbrengst landelijke collecte nsgk

Collectanten van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, hebben ruim 819.060 euro ingezameld. Een recordbedrag waarmee NSGK veel belangrijke initiatieven voor kinderen en jongeren met een handicap kan ondersteunen.

Bedankt
NSGK dankt alle vrijwilligers en gulle gevers In Salland hartelijk voor hun bijdrage.

Vrijwilligers welkom
NSGK ontvangt geen subsidie en kan haar werk doen dankzij donateurs en vrijwilligers. In Salland heeft de stichting nog veel nieuwe vrijwilligers nodig. Wie in de 3e week van november wil meehelpen met de collecte voor kinderen met een handicap kan zich aanmelden via staging2.nsgk.nl of telefoonnummer 020-6791200. Dank u wel!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.