rabobank cooperatiefonds geeft ruim 2 5 ton aan sallandse projecten

Directievoorzitter Ed den Besten: ‘Met een eenmalige bijdrage uit het Coöperatiefonds worden uiteenlopende initiatieven ondersteund die bijdragen aan de leefbaarheid van de lokale gemeenschap. Rabobank Salland heeft zo een aandeel in projecten waarvan veel inwoners van Salland kunnen profiteren. Als coöperatieve bank voelen wij ons betrokken bij de Sallandse samenleving. Daarom laten wij via het Coöperatiefonds jaarlijks een deel van onze winst terugvloeien in die samenleving. De zeggenschap over eventuele toekenning van een bijdrage ligt bij een commissie die is samengesteld uit leden van onze ledenraad. Ook bepalen zij de hoogte van de verschillende donaties.’

Hart voor Salland
Binnenkort kunnen leden van de bank ook weer stemmen tijdens de actie Hart voor Salland. Deze actie is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Ieder lid van de bank krijgt 5 stemmen die zij van 10 t/m 20 maart 2017 kunnen toekennen aan verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. “Hart voor Salland” was in de afgelopen jaren een groot succes. In 2016 verdeelden 357 verenigingen en stichtingen € 150.000,- die hiervoor uit de winst van Rabobank Salland beschikbaar was gesteld. Dit jaar hebben bijna 400 verenigingen en stichtingen zich aangemeld en wordt vanuit de winst weer € 150.000,- beschikbaar gesteld voor “Hart voor Salland”.

Het Coöperatiefonds draagt deze keer bij aan:

 • Stichting Dorpshuis Herxen
  Dorpshuis duurzaam en multifunctioneel aanpassen
 • Stichting Sportbelangen Luttenberg
  Speeltoestellen en infobordjen voor beweeg- en belevingsroute
 • Stichting Wonderkids Deventer
  Aanschaf naai- en lockmachines
 • Vocluma Mariënheem
  Multifunctioneel scorebord
 • Deventer TafelTennis Club
  Duurzame LED verlichting clubgebouw
 • Stedelijk Orkest Lebuïnus Deventer
  Aanschaf slagwerk
 • Videoteam Zorggroep Raalte
  Hardware voor verbeterde informatievoorziening
 • Stichting IJssport Raalte
  Zonnepanelen plaatsen: besparing energiekosten
 • SC Overwetering Olst
  Multifunctioneel clubhuis duurzaam aanpassen
 • KunstaanZ Deventer
  Camerabewakingssysteem en verlichtingselementen
 • Groengroep PB Haarle
  Maaimachine voor divers ecologisch groenbeheer
 • Vereniging Begraafplaats Okkenbroek
  Verbeteren parkeersituatie begraafplaats
 • Stichting Carinova Groep Deventer
  Speciale aandachtweekenden voor jonge mantelzorgers
 • Verenigd Comite Wijhe
  Podiumoverkapping: gebruik bij meerdere activiteiten
 • Stichting Kermis/Zomerfeesten Wesepe
  Nieuw springkussen voor schoolfeest en andere evenementen in Wesepe en Averlo
 • Handbalvereniging Kwiek Raalte
  Uitbreiding materialen voor investeren in jeugdhandbal
 • Jongerenvereniging De Treffers Heeten
  Verbetering hygiëne- en veiligheidspeil

Coöperatiefonds
In 2017 komt de Commissie Coöperatiefonds drie keer bij elkaar om ingediende aanvragen te beoordelen. Met een bijdrage van het Coöperatiefonds ondersteunt Rabobank Salland investeringen, waarvan een groot deel van de samenleving kan profiteren. Heeft of kent u ook zo’n initiatief? Kijk dan eens bij ‘Sponsoring en donaties’ op de website rabobank.nl/salland hoe u een aanvraag kunt indienen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.