raalter uitdaging regelt pannen voor horsthoeve

Het verzoek om de pannen werd ingediend door Célie Journee. De pannen kunnen door de cliënten van de Horsthoeve worden gebruikt om maaltijden in te bereiden. Na flink wat telefoontjes, gesprekken en mailverkeer wist Niek de pannen op de kop te tikken bij de Zutphense Uitdaging. Bij de Horsthoeve in Broekland krijgen ze nu een tweede leven.

De Raalter Uitdaging is een maatschappelijk initiatief dat verbindingen tot stand wil leggen tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Vragen/verzoeken vanuit verenigingen en organisaties worden neergelegd bij de matchgroep, die met haar relaties probeert om de verzoeken in te vullen. Dit in ruil voor bijvoorbeeld goodwill, vrijwilligersinzet of naamsvermelding.

Inmiddels hebben al verschillende maatschappelijke organisaties de weg gevonden naar de website van de Raalter Uitdaging en daar hun vraag geplaatst. Ook heeft een aantal bedrijven haar kennis en goederen beschikbaar gesteld. Zie verder staging2.raalteruitdaging.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.